Sponsoren

Onze gymvereniging wordt gesteund door bedrijven met een groot sporthart. Daar zijn we erg blij mee, en kunnen hierdoor meer voor onze leden betekenen. We hebben hoofdsponsoren, maar ook sponsors die door een jaarlijkse bijdrage van 100 euro ons ondersteunen. Deze lokale bedrijven kunt u terugvinden op deze website. Klikt u op het logo, dan komt u vanzelf bij dit bedrijf op de website terecht. 

 

Beste ondernemer, graag willen we u voorstellen aan onze bruisende gymvereniging Energy Ommen.  Heel veel kinderen en volwassenen komen elke week met heel veel plezier trainen. Ieder met hun eigen doel. De een sport voor de lol, om met andere mensen in contact te blijven, maar ook om hun conditie op pijl te brengen en te houden na bijvoorbeeld een hartinfarct. 

Ook zijn er de selectiegroepen die heel graag een stap verder gaan. Groepsspringen op NK niveau, Acrogym op landelijk niveau. Zij trainen hard om steeds beter te worden en hun oefeningen te verfijnen. 

 

Bewegen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van peuters en kleuters. Het is noodzakelijk om jonge kinderen gelegenheid te bieden veel te bewegen. Kinderen worden bij Energy Ommen wekelijks uitgedaagd om te verkennen, uit te proberen en te oefenen. Gymnastiek draagt bij aan de verbetering van motorische en geestelijke vaardigheden. Hierdoor worden kinderen zelfverzekerder en ervaren dat bewegen gewoon heel erg leuk is.  Veel leuker dan die iPad of spelcomputer.

 

Om de gymvereniging Energy Ommen financieel gezond te houden en om alle lessen en bijkomende kosten te kunnen blijven verzorgen is geld nodig. Energy Ommen heeft geen kantine of andere wekelijkse inkomsten die we hard kunnen gebruiken zoals bijvoorbeeld een voetbalvereniging. We kunnen hierdoor niet sparen voor gewenste materialen. Materialen zoals een ongelijke brug, die hoognodig aan vervanging toe is, maar ook een airtrack. Dit is een hele grote opblaasbare springmat, waar diverse oefeningen op gesprongen worden tijdens wedstrijden. Het niveau van ons Senioren Dames Springteam ligt al een aantal jaren op NK niveau, waarin ze al meerdere podiumplekken hebben gewonnen. Heel graag willen we deze dames op NK niveau houden. We zijn zelfs al bezig de Junioren Dames Springteam voor het eerst dit jaar te laten deelnemen aan de voorronden voor het NK 2018. 

 

In 2014 hebben we daarom de Club van 100 in het leven geroepen. We willen u ook heel graag uitnodigen om deel te nemen aan de Club van 100. Onze gedachte hierachter is eigenlijk simpel. Uw bedrijf kan jaarlijks een bedrag van 100,- doneren. Hiervoor in de plaats krijgt u op onze mooie website  www.energy-ommen.nl plaatsing van het bedrijfslogo, met zo gewenst een doorlink naar uw eigen bedrijfspagina. Ook krijgt u een uitnodiging voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijden en de driejaarlijkse uitvoering. 

Het bedrag lijkt niet veel, maar als we 100 bedrijven kunnen benaderen, is het bedrag wat we goed kunnen gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe materialen zoals de ongelijke brug (zo’n 3000,-) en de airtrack ( zo’n 7000,-) sneller bereikt. 

 

Draagt u onze gymvereniging en leden een warm hart toe? Neem dan deel aan de Club van 100. Vul het deelname formulier in, dan kunnen onze leden weer een jaar met veel plezier hun favoriete sport blijven beoefenen. 

 

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust, u kunt mailen naar info@energy-ommen.nl 

Heel graag tot ziens!

 

Flyer Club van 100

Aanmeldingsformulier voor club van 100