Activeitencommissie

Naast het aanbieden van onze gymlessen wordt een vereniging pas écht een vereniging als er ook nevenactiviteiten plaatsvinden. Hiervoor is er een Activiteiten Commissie opgesteld. Op dit moment wordt de Activiteiten Commissie gevormd door Marissa Soenveld, Marlien Hekman, Anita 't Jong en Maaike Schipper-Dijk. 

De activiteiten worden bedacht voor iedere leeftijdsgroep. Een enkele keer is er een activiteit bedacht voor de jongste leden, de andere keer voor de oudere leden. Voorbeelden van activiteiten die de Activiteiten Commissie organiseert zijn de bioscoopavond (film kijken in onze gymzaal), naar het trampolinepark, onderlinge (spring- of turn)wedstrijden, klimmen in een activiteitenpark. Onder het kopje 'Jaaragenda' vindt je een overzicht van alle activiteiten die gepland staan in dit seizoen! 

Op dit moment zijn we erg blij met de Activiteiten Commissie (ook met de voorgaande versies). We zijn altijd op zoek naar mensen die zich willen inzetten tijdens de activiteiten. Heb jij hier interesse in? Meld je dan aan zodat we samen onze mooie vereniging levendig en actief kunnen houden. Neem contact op met de Activiteiten Commissie via ac@energy-ommen.nl met als onderwerp 'T.b.v. Activiteiten Commissie' en laat je horen! Ook voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres.

 


Sponsoren