Nieuws

Springsters Energy Ommen plaatsen zich voor het NK Individueel springen

Op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei hebben onze junior springsters deelgenomen aan de kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Individueel springen. En met groot succes! Klik gauw verder om de behaalde resultaten te lezen.

Lees meer

Nog meer succes op het regionale individuele kampioenschap district oost voor de springselectie!

Op 23 april vond de jaarlijkse regionale individuele kampioenschappen district oost plaats voor de jeugd van de springselectie. Dit was een groot succes. Klik gauw verder voor het resultaat!

Lees meer

Vossenjacht bij Energy Ommen

Op vrijdag 22 april wordt er een vossenjacht gehouden bij Energy Ommen. Wil jij meedoen? Klik dan gauw verder voor meer informatie.

Lees meer

Succes op het regionale individuele kampioenschap district oost voor de springselectie!

Op 9 april vond de jaarlijkse regionale individuele kampioenschappen district oost plaats voor de junioren en senioren van de springselectie. Dit was een groot succes. Klik gauw verder voor het resultaat!

Lees meer

Geslaagde trainsters bij Energy Ommen

Twee leiding van ons zijn de afgelopen jaren bezig geweest met een gymnastiekopleiding van KNGU en ze zijn inmiddels geslaagd! Nieuwsgierig om wie dit gaat en wat ze precies hebben gedaan? Klik gauw verder!

Lees meer

Energy Ommen is Nederlands Kampioen!

Op 26 maart hebben onze junioren deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap waar zij zich eerder in het jaar voor hadden geplaatst. Een groot succes! Klik gauw verder voor het resultaat!

Lees meer

Energy Ommen doet mee aan Ommenkids

Ontdek je talent! Daar doet Energy Ommen natuurlijk graag aan mee. Nieuwsgierig wat dit precies inhoudt? Klik gauw verder!

Lees meer

Eieractie bij Energy Ommen!

Op 21 maart 2022 gaat de jaarlijkse eieractie van Energy Ommen weer van start. Klik gauw verder voor meer informatie.

Lees meer

Sportverkiezing 2020-2021

Op 7 maart vonden de sportverkiezingen 2020-2021 van de Gemeente Ommen plaats. Benieuwd naar het resultaat? Klik gauw verder!

Lees meer

Energy Ommen genomineerd voor sportverkiezing 2020-2021

Onze junioren hebben zich genomineerd voor de categorie "Sportploeg 2020-2021" met hele mooie prestaties. Benieuwd welke prestaties en hoe je kunt stemmen? Klik gauw om verder te lezen.

Lees meer

Contact

Energy Ommen
Slagenweg 3
7730 AC Ommen
info@energy-ommen.nl

 

Nieuwsbrieven

Elk kwartaal wordt er naar alle leden van de gymvereniging de nieuwsbrief gemaild. Ben je lid, maar krijg je de nieuwsbrief niet binnen? Check dan even of het mailadres juist is doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook kan het zijn dat hij in je spambox binnen is gekomen. Je kunt dit aanpassen binnen je mailbox. Via onderstaande nieuwsbrief vind je ook voorgaande nieuwsbrieven.

Energy Ommen nieuwsbrief maart 2022

Energy nieuwsbrief oktober 2021

Energy nieuwsbrief augustus 2021

Energy nieuwsbrief april 2021

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoren