Nieuws

Energy helpt bij Schone Rivieren 2021

Leiding en leden van Energy Ommen hebben afgelopen zaterdag geholpen bij de actie Schone Rivieren 2021. Klik gauw voor meer!

Lees meer

We mogen weer naar binnen!!!

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Wat fijn dat we binnen in De Slaghen weer kunnen sporten en trainen! Klik gauw voor meer informatie over de gang van zaken nu we weer naar binnen mogen.

Lees meer

Stem op Energy voor Club van het Jaar!!

Energy is genomineerd voor club van het jaar! Een oproep aan alle ouders/verzorgers en leden om te stemmen op Energy Ommen! Dit doe je door op deze link te klikken: https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-ommen

Lees meer

Springfestijn: Energy & ACO

In samenwerking met ACO van Elderen organiseert de Activiteiten Commissie van Energy een springfestijn op woensdagmiddag 5 mei (in de meivakantie). Wil jij hier bij aanwezig zijn? Kijk dan gauw verder.

Lees meer

25 maart 2021: Algemene ledenvergadering Energy Ommen

Beste leden, ouders/verzorgers, betrokkenen. Op donderdagavond 25 maart 2021 19.00 uur vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Energy Ommen plaats. Dit jaar doen we dit online. Wil je erbij zijn? Klik dan gauw verder voor meer informatie.

Lees meer

We gaan weer naar buiten!!

Beste leden en ouders/verzorgers, vanaf aankomende week zullen een groot deel van onze lessen buiten plaatsvinden. Klik verder voor meer informatie.

Lees meer

Paasactie Energy Ommen 2021

Beste ouders, verzorgers en sporters, vanaf maandag 1 maart houdt Energy Ommen haar jaarlijkse Eieractie. Lees gauw verder voor meer informatie!

Lees meer

Update coronamaatregelen maart 2021

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Op dinsdagavond 23 februari heeft minister president Mark Rutte de huidige lockdown verlengd met 3 weken, maar er is wel meer mogelijk voor het buitensporten voor leden t/m 27 jaar. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

Energy nieuwsbrief februari 2021

Ben jij benieuwd wat Energy Ommen heeft meegemaakt de afgelopen maanden? Lees dan gauw onze nieuwsbrief!

Lees meer

Update coronamaatregelen februari/maart 2021

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Op dinsdagavond 2 februari heeft minister president Mark Rutte de huidige lockdown verlengd met 3 weken. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

Contact

Energy Ommen
Slagenweg 3
7730 AC Ommen
info@energy-ommen.nl

 

Nieuwsbrieven

Elk kwartaal wordt er naar alle leden van de gymvereniging de nieuwsbrief gemaild. Ben je lid, maar krijg je de nieuwsbrief niet binnen? Check dan even of het mailadres juist is doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook kan het zijn dat hij in je spambox binnen is gekomen. Je kunt dit aanpassen binnen je mailbox. Via onderstaande nieuwsbrief vind je ook voorgaande nieuwsbrieven.

Energy nieuwsbrief augustus 2021

Energy nieuwsbrief april 2021

Energy nieuwsbrief februari 2021

We kunnen het niet alleen!

Energy nieuwsbrief november 2020

Energy nieuwsbrief juni 2020

Richtlijnen ivm Corona

 

 

 

 

 

Sponsoren