Nieuws

Springfestijn: Energy & ACO

In samenwerking met ACO van Elderen organiseert de Activiteiten Commissie van Energy een springfestijn op woensdagmiddag 5 mei (in de meivakantie). Wil jij hier bij aanwezig zijn? Kijk dan gauw verder.

Lees meer

25 maart 2021: Algemene ledenvergadering Energy Ommen

Beste leden, ouders/verzorgers, betrokkenen. Op donderdagavond 25 maart 2021 19.00 uur vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Energy Ommen plaats. Dit jaar doen we dit online. Wil je erbij zijn? Klik dan gauw verder voor meer informatie.

Lees meer

We gaan weer naar buiten!!

Beste leden en ouders/verzorgers, vanaf aankomende week zullen een groot deel van onze lessen buiten plaatsvinden. Klik verder voor meer informatie.

Lees meer

Paasactie Energy Ommen 2021

Beste ouders, verzorgers en sporters, vanaf maandag 1 maart houdt Energy Ommen haar jaarlijkse Eieractie. Lees gauw verder voor meer informatie!

Lees meer

Update coronamaatregelen maart 2021

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Op dinsdagavond 23 februari heeft minister president Mark Rutte de huidige lockdown verlengd met 3 weken, maar er is wel meer mogelijk voor het buitensporten voor leden t/m 27 jaar. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

Energy nieuwsbrief februari 2021

Ben jij benieuwd wat Energy Ommen heeft meegemaakt de afgelopen maanden? Lees dan gauw onze nieuwsbrief!

Lees meer

Update coronamaatregelen februari/maart 2021

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Op dinsdagavond 2 februari heeft minister president Mark Rutte de huidige lockdown verlengd met 3 weken. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

Update coronamaatregelen januari/februari 2021

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Op dinsdagavond 12 januari heeft minister president Mark Rutte de huidige lockdown verlengd met 3 weken. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

KNGU lockdown challenge: The Clip!

Vanwege de verlenging van de lockdown heeft de KNGU een leuke challenge online gezet. Klik gauw voor meer!

Lees meer

TikTok Challenge Energy Ommen!

Vanwege de lockdown waarin we ons nu bevinden, hebben we een TikTok Challenge bedacht voor onze leden! Open het artikel voor meer informatie!

Lees meer

Contact

Energy Ommen
Slagenweg 3
7730 AC Ommen
info@energy-ommen.nl

 

Nieuwsbrieven

Elk kwartaal wordt er naar alle leden van de gymvereniging de nieuwsbrief gemaild. Ben je lid, maar krijg je de nieuwsbrief niet binnen? Check dan even of het mailadres juist is doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook kan het zijn dat hij in je spambox binnen is gekomen. Je kunt dit aanpassen binnen je mailbox. Via onderstaande nieuwsbrief vind je ook voorgaande nieuwsbrieven.

Energy nieuwsbrief Juni 2020

Update nieuwsbrief 5-4-2020

Richtlijnen ivm Corona

Nieuwsbrief van maart 2020

Bondscontributie

 

 

 

 

 

Sponsoren