Nieuws

Update Corona maatregelen

Zoals we dinsdagavond 31 maart hebben gehoord, is van rijkswege besloten dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met 28 april. Dat betekent dat het sporten, trainen en opleiden door de clubs en de KNGU in ieder geval tot en met 28 april niet aan de orde is in het belang van de volksgezondheid. Dit geldt ook voor Energy.

Lees meer

Eieractie afgelast!

Beste leden, Helaas hebben we door de huidige Corona maatregelen het besluit genomen dat we de eieractie niet door te laten gaan. We hopen deze later in het jaar alsnog te kunnen houden. Groeten van het Bestuur

Lees meer

Gerard Wessel 25 jaar lid van Energy Ommen.

Gerard Wessel is 25 jaar lid van G.V.O./Energy Ommen. 84 jaar jong en een grote persoonlijkheid.

Lees meer

Afscheid van Diny Dunnewind

Maandag 2 december heeft Diny Dunnewind helaas afscheid moeten nemen als achterwacht van de Hart In Beweging groep (HIB) van de gymnastiekvereniging Energy.

Lees meer

Nieuws over de Ouder & Kindgym!

Spelenderwijs leren bewegen met papa/mama kan nu op woensdagochtend! Voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar! Kijk snel voor meer info!

Lees meer

Nieuwe leidster voor Ouder& Kind gym!

Ineke zal na de herfstvakantie de Ouder & Kind gym op de woensdag gaan geven. Ze stelt zich graag even aan u voor!

Lees meer

Energy Kamp juli 2019

Afgelopen weekend hebben onze leden het Energy kamp gehad! Lees snel verder voor het hele verslag!

Lees meer

Geslaagde Eieractie 2019!

De eieractie is voorbij en de eitjes zijn geteld. Wat heeft iedereen zich enorm ingezet om dit jaar weer heel veel eieren te verkopen. Er zijn maar liefst 12.290 eieren verkocht!!

Lees meer

We zijn er klaar voor!

De eieren staan klaar! De activiteitencommissie staat klaar! Vrijdagavond tussen 18.00u en 19.00u en zaterdag tussen 10.00 en 12.00u kunt u uw bestelde eieren ophalen! Niet vergeten!

Lees meer

Contact

Energy Ommen
Slagenweg 3
7730 AC Ommen
info@energy-ommen.nl

Sponsoren