Nieuws

Update: coronamaatregelen bij Energy

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy, Wat fijn dat we binnen in De Slaghen nog kunnen blijven trainen! Helaas hebben we nog steeds met Corona te maken en zoals afgelopen dinsdag in de persconferentie ook duidelijk werd moeten we ons nog steeds heel goed aan de strengere richtlijnen houden. Ook vanuit De Slaghen zijn hier richtlijnen voor opgesteld die we opnieuw graag met jullie willen delen.

Lees meer

Instuif Energy: coronaproof!

Gisteren heeft onze jaarlijkse instuif (coronaproof-editie) plaatsgevonden en we hebben ervan genoten! Hopelijk jullie ook!

Lees meer

Kom jij ook naar onze instuif?

Volgende week woensdag 14 oktober (in de herfstvakantie) vindt onze jaarlijkse instuif plaats in sporthal de Slaghen in Ommen!

Lees meer

Wij doen mee met Rabo Clubsupport!

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport

Lees meer

Update Corona maatregelen

Zoals we dinsdagavond 31 maart hebben gehoord, is van rijkswege besloten dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met 28 april. Dat betekent dat het sporten, trainen en opleiden door de clubs en de KNGU in ieder geval tot en met 28 april niet aan de orde is in het belang van de volksgezondheid. Dit geldt ook voor Energy.

Lees meer

Eieractie afgelast!

Beste leden, Helaas hebben we door de huidige Corona maatregelen het besluit genomen dat we de eieractie niet door te laten gaan. We hopen deze later in het jaar alsnog te kunnen houden. Groeten van het Bestuur

Lees meer

Gerard Wessel 25 jaar lid van Energy Ommen.

Gerard Wessel is 25 jaar lid van G.V.O./Energy Ommen. 84 jaar jong en een grote persoonlijkheid.

Lees meer

Afscheid van Diny Dunnewind

Maandag 2 december heeft Diny Dunnewind helaas afscheid moeten nemen als achterwacht van de Hart In Beweging groep (HIB) van de gymnastiekvereniging Energy.

Lees meer

Nieuws over de Ouder & Kindgym!

Spelenderwijs leren bewegen met papa/mama kan nu op woensdagochtend! Voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar! Kijk snel voor meer info!

Lees meer

Contact

Energy Ommen
Slagenweg 3
7730 AC Ommen
info@energy-ommen.nl

Sponsoren