Nieuws

start seizoen 2019/2020

informatie over het lesrooster van seizoen 2019/2020!

Lees meer

Energy Kamp juli 2019

Afgelopen weekend hebben onze leden het Energy kamp gehad! Lees snel verder voor het hele verslag!

Lees meer

Vacature train(st)er Ouder en Kind gym

we zijn op zoek naar: Enthousiaste train(st)er ouder & kind gym Zaterdagochtend 09.45 – 10.30 1,5 t/m 3 jaar & instroom Zaterdagochtend 10.30 – 11.30 3 & 4 jaar Gymnastiek diploma 3 is hierbij vereist. Heb je interesse en lijkt dit jou leuk, of ken je iemand die hiervoor geschikt is , mail dan naar: info@energy-ommen.nl Heb je interesse, maar beschik je niet over de juiste diploma’s? Geen nood, als je bereidt bent om een opleiding binnen de KNGU hiervoor te willen volgen, dan kunnen we in overleg vast iets regelen.

Lees meer

Geslaagde Eieractie 2019!

De eieractie is voorbij en de eitjes zijn geteld. Wat heeft iedereen zich enorm ingezet om dit jaar weer heel veel eieren te verkopen. Er zijn maar liefst 12.290 eieren verkocht!!

Lees meer

We zijn er klaar voor!

De eieren staan klaar! De activiteitencommissie staat klaar! Vrijdagavond tussen 18.00u en 19.00u en zaterdag tussen 10.00 en 12.00u kunt u uw bestelde eieren ophalen! Niet vergeten!

Lees meer

jubilarissen tijdens de Algemene ledenvergadering

Vanavond was de Algemene ledenvergadering van Energy Ommen. Daarin werden twee dames in het zonnetje gezet die al 12,5 jaar lid van onze vereniging zijn. Dit zijn Marieke Beniers en Louise Huizing. Bijzonder hieraan is dat Louise in de loop van de tijd ook zelf ls is gaan geven binnen onze vereniging. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Bijde dames van harte gefeliciteerd!

Lees meer

De jaarlijkse eieractie begint weer!

In de week van 25 maart t/m 30 maart 2019 houdt Energy Ommen haar jaarlijkse Eieractie. Dit betekent dus dat we eieren gaan verkopen om de vereniging van extra financiële middelen te voorzien. Met het verdiende geld willen we de pegasus herstellen.

Lees meer

Vacature train(st)er toestelselectie en train(st)er Acro

We zijn op zoek naar een nieuwe train(st)er voor Acro en Toestelselectie. Wat voor jou? Lees dan snel verder!

Lees meer

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van Energy Ommen op 27 maart om 19.00 uur!

Lees meer

Wij doen mee met de Rabo clubkas campagne

Ben jij lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek? Steun ons dan door op gymvereniging Energy Ommen te stemmen in de Rabobank Clubkas Campagne! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer we kunnen realiseren. Deze keer willen we graag materialen voor de allerjongste leden aanschaffen.

Lees meer

Contact

Energy Ommen
Slagenweg 3
7730 AC Ommen
info@energy-ommen.nl

Sponsoren