Nieuws

Update coronamaatregelen januari/februari 2021

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Op dinsdagavond 12 januari heeft minister president Mark Rutte de huidige lockdown verlengd met 3 weken. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

KNGU lockdown challenge: The Clip!

Vanwege de verlenging van de lockdown heeft de KNGU een leuke challenge online gezet. Klik gauw voor meer!

Lees meer

TikTok Challenge Energy Ommen!

Vanwege de lockdown waarin we ons nu bevinden, hebben we een TikTok Challenge bedacht voor onze leden! Open het artikel voor meer informatie!

Lees meer

Online turnbingo Energy Ommen!

Vanwege de lockdown waarin we ons nu bevinden, organiseert de Activiteiten Commissie een online turnbingo voor leden, ouders/verzorgers, broertje(s)/zusje(s) en andere betrokkenen! Open het artikel voor meer informatie!

Lees meer

Update coronamaatregelen december 2020/januari 2021

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy. Op maandagavond 14 december heeft minister president Mark Rutte zeer strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus aangekondigd. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

Seizoensafsluiting Energy: grote apenkooi

Omdat het een bijzonder jaar is geweest, willen we graag een gezamenlijke "coronaproof" afsluiting met onze leden hebben. Daarvoor heeft de Activiteiten Commissie een grote apenkooi georganiseerd! Bekijk de flyer voor meer informatie.

Lees meer

Update coronamaatregelen december 2020

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy, Wat fijn dat we binnen in De Slaghen nog kunnen blijven trainen! Helaas hebben we nog steeds met Corona te maken en vanaf 1 december 2020 geldt er een nieuwe regel in publieke binnenruimtes. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

Pietengym bij Energy Ommen!

Sinterklaas heeft ons laten weten dat volgende week maandag 30 november er twee pieten langs komen om met onze jongere leden te gymmen! Ben jij er ook bij?

Lees meer

2e update: coronamaatregelen november 2020

Beste leden en ouders/verzorgers van Energy, Wat fijn dat we binnen in De Slaghen nog kunnen blijven trainen! Helaas hebben we nog steeds met Corona te maken en zoals afgelopen dinsdag in de persconferentie ook duidelijk werd moeten we ons nog steeds heel goed aan de strengere richtlijnen houden. We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwste maatregelen binnen onze vereniging.

Lees meer

Prins Sport & Energy Ommen

Beste leden, Dit jaar hebben we weer een actie opgezet in samenwerking met Prins Sport Ommen waarbij we onze clubkleding aanbieden. Bekijk gauw dit artikel voor meer informatie over de actie!

Lees meer

Contact

Energy Ommen
Slagenweg 3
7730 AC Ommen
info@energy-ommen.nl

 

Nieuwsbrieven

Elk kwartaal wordt er naar alle leden van de gymvereniging de nieuwsbrief gemaild. Ben je lid, maar krijg je de nieuwsbrief niet binnen? Check dan even of het mailadres juist is doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook kan het zijn dat hij in je spambox binnen is gekomen. Je kunt dit aanpassen binnen je mailbox. Via onderstaande nieuwsbrief vind je ook voorgaande nieuwsbrieven.

Energy nieuwsbrief Juni 2020

Update nieuwsbrief 5-4-2020

Richtlijnen ivm Corona

Nieuwsbrief van maart 2020

Bondscontributie

 

 

 

 

 

Sponsoren